Przewin w dół

Zakład Drobiarski w Stasinie Sp. z o. o.

jest zakładem zlokalizowanym w województwie mazowieckim, który dysponuje nowoczesnymi urządzeniami renomowanych firm. Początki firmy sięgają 2008 roku. Podstawowym celem działalności zakładu jest ubój indyka rzeźnego, rozbiór mięsa indyczego oraz produkcja MOM z indyka. Posiadamy szeroki zakres uprawnień do produkcji na rynki Unii Europejskiej, Unii Celnej (Federacja Rosyjska, Republika Białoruska, Kazachstan) oraz Ukrainy.

Zakład w Stasinie
Zdrowe Indyki ze Stasina
Nasza jakość

System HACCP

System HACCP wdrożony w Zakładzie Drobiarskim w Stasinie Sp. z o.o. obejmuje proces produkcyjny począwszy od momentu przyjęcia żywca drobiowego i materiałów pomocniczych do czasu wydania gotowego produktu z magazynu. Dowiedz się więcej
Galeria Zobacz galeria zdjęć naszego zakładu
Indyk świeży
Indykświeży
Indyk mrożony
Indykmrożony
Indyk vacuum
Indykvacuum
Zdrowe Indyki ze Stasina
Nasza jakość

Zasady GHP/GMP

Bezpieczeństwo produktów oferowanych przez Zakład jest nieustannie zwiększane przez systematyczny nadzór nad procesem uboju i rozbioru, ciągłe podnoszenie kwalifikacji kadry kierowniczej oraz systematyczne szkolenia pracowników z zakresu zasad GMP/GHP oraz bezpieczeństwa żywności. Dowiedz się więcej
Kontakt Zapytaj formularz kontaktowy
Zakład w Stasinie
Więcej produktów

Zakład jest przystosowany do uboju halal.

Halal

Kontakt

Zakład Drobiarski STASIN Sp. z o. o.

Stasin 13
08-107 Paprotnia
NIP: 821-23-90-168
nr. wet.: PL 14263902 WE

tel. kom.  
e-mail:  

© 2017 Stasin sp z o. o.. Wszelkie prawa zastrzezone.